Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-06@23:41:08 GMT

فیلتر پیام رسان «وی چت» در ازبکستان

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۰۵۳۸

فیلتر پیام رسان «وی چت» در ازبکستان

سازمان بازرسی دولتی ازبکستان در حوزه اطلاع رسانی و ارتباطات از راه دور شبکه اجتماعی «وی چت» را فیلتر کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سازمان بازرسی دولتی ازبکستان در حوزه اطلاع رسانی و ارتباطات از راه دور «اوز.کام.نظارت» شبکه اجتماعی «وی چت» را فیلتر کرد.

بر اساس گزارش این سازمان، در حال حاضر شبکه اجتماعی چینی در فهرست متخلفین قرار گرفته  و به همین دلیل فیلتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر نیز سازمان «اوز.کام.نظارت» ازبکستان به شبکه های اجتماعی «فیس‌بوک»، «گوگل»، «مایل.رو»، «اسکایپ»، «تلگرام»، «وی چت»، «تیک تاک»، «توییتر»، «یاندکس» اطلاع داده بود که برای بومی سازی سرور اقدام کنند. فعلا از این فهرست فقط  «یاندکس گو» اطلاعات شخصی شهروندان ازبکستان را در سرورهای این کشور قرار داده است.

در ژانویه سال جاری میلادی دولت ازبکستان قانونی را در مورد اطلاعات شخصی شبکه های اجتماعی تغییر داد که بر اساس آن اطلاعات شخصی شهروندان ازبکی باید در این کشور ذخیره شود ضمن این که این قانون از ابتدای ماه آوریل سال جاری اجرایی شده است.

سازمان بازرسی دولتی ازبکستان از 2 جولای دسترسی به برخی شبکه های اجتماعی را محدود کرد ضمن این که زمان ورود به «توییتر»، «تیک تاک» «و کانتاکته» افزایش پیدا کرده است. همچنین کاربران بر وقفه در ارتباط پیام رسان «اسکایپ» تاکید کردند.

پس از اجرای این قانون محبوبیت برنامه‌های VPN در ازبکستان به طور شدید افزایش یافته است.

در حال حاضر خرید برنامه‌های VPN در جایگاه اول قرار دارند در صورتی که قبل از محدودیت شبکه های اجتماعی برنامه‌های VPN حتی در جایگاه 50 در فروشگاه‌های اینترنتی نیز قرار نداشت.

آخرین بار چنین خرید گسترده برنامه‌های VPN در سال 2018 میلادی وقتی که در کشور «فیس بوک» و «یوتیوب» را مسدود کردند، مشاهده شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلتر وی چت ازبکستان شبکه های اجتماعی برنامه های VPN

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۰۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه نوین متکی بر فناوری نیمه رسانا دوبعدی با قابلیت استفاده از نور محیط است تا مانند یک فیلتر هوشمند پیشرفته عمل کند.

پژوهشگران مدعی هستند این فیلتر به بهبود کیفیت عکس هایی که با دوربین های ارزان گرفته می شود، کمک می کند.

این دستگاه کوچک حدود یک در یک سانتیمتر و شامل یک تراشه شفاف با ضخامت بسیار بسیار اندک است که متشکل از آرایه ۱۰۰ در ۱۰۰ پیکسل و فقط از چند اتم ساخته شده است. آیدوغان اوزجان یکی از مولفان پژوهش در این باره می گوید: دستگاه ارزان قیمت فقط چند سانتیمتر است و می تواند دوربین های کم توان را وادار کند مانند دوربین های با کیفیت بالا عمل کنند. این دستاورد دسترسی به عکسبرداری با کیفیت و وضوح بالا را فراهم می کند.

محققان تصمیم داشتند از ماده ای با حداقل جذب نور استفاده و همزمان سیگنالی تولید کنند که برای مقاصد پردازش نور کافی باشد. دستگاهی که در این تحقیق ساخته شده شفاف، ساده و یک سانتیمتر مربع است. این ابزار از یک نیمه رسانای دو بعدی استفاده می کند که به شکل یک ورقه نازک با چند اتم است.

ماده مذکور به دلیل نازکی شفاف است اما ویژگی های آن سبب می شود فوتون هایی که به آن وارد می شوند، میزان رسانایی الکتریسیته را کنترل کنند. محققان با استفاده از چند الکترود نیمه رسانای ۲ بعدی را به یک لایه کریستال مایع متصل کردند تا آن را عملیاتی کنند.

محصول نهایی یک فیلتر هوشمند ۱۰ هزار پیکسلی است که می تواند به سرعت و به طور گزینشی در واکنش به نور به شیوه ای غیر خطی تیره تر شود. به گفته محققان هر پیکسل می تواند از شفافیت کامل به حالت نیمه شفاف تا کاملا تار تغییر وضعیت دهد. نکته جالب تعداد اندک فوتون های مورد نیاز برای ایجاد تغییر چشمیگر در میزان شفافیت است.

این امر پیشرفت قابل توجهی نسبت به رایانش اپتیکی برای پردازش اطلاعات بصری دارد. محققان اپلیکیشنی را نشان داده اند که دستگاه را با دوربین موبایل یکپارچه می کند تا هرگونه درخشندگی و برق افتادگی در عکس ها را کاهش دهد.

این فناوری کاربردهای مصرفی و تجاری متعددی دارد.

کد خبر 6096318 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس
  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد